Videostudie i Kolding

Er du på udkig efter et professionel video studie i Kolding, så er du landet det rigtige sted. Hos Flamingostudio kan du leje vores professionelle videostudie. Vil du vide mere, så læs med her. 

Ved et videostudie kan man lave en del forskelligt arbejde. Det kunne være, at du havde brug for en ny reklamefilm, interviews, virksomhedspræsentationer eller nye produktvideoer? Vi stiller rammerne til rådighed, så du nemt og enkelt kan komme i gang.

Selvom vores kontor er placeret i Kolding, så hjælper vi gerne virksomheder i hele landet. Heldigvis er vi centralt placeret i landet, og derfor kan du nemt komme til og fra vores studie. 

Lej et video studie

Vi lejer ikke bare et video-studie ud, vi kan også hjælpe dig i processen.

Vores primære opgave er at leje et professionelt videostudie til dig, men vi ved alle har forskellige behov og ønsker. Derfor hjælper eller hjælper vi dig også gerne med dit arbejde. Vores forskellige pakkeløsninger, kommer vi ind på senere. 

Står du selv for hele processen, kan du her få nogle tips til et mere succesfuld redigeringsarbejde. 

Hav en storyline klar, inden du skal filme

Inden videoproduktionen går i gang, er det vigtigt, at du har et formål og budskab. Videoer og billeder er blevet et populært værktøj til markedsføring og derfor er det vigtigt, at du ved hvad du vil opnå med din film, inden du begynder. Dette kan du for eksempel gøre med en storyline. Hav derfor altid en plan med dine videoer. 

Plug and play

Vi har et plug and play system, som betyder at vi fast har et rum, som står klar til for eksempel produktvideoer. Det er derfor nemt, hurtigt og enkelt at komme i gang. 

Vil du læse mere om konceptet, kan du klikke her

Vi tilbyder 3 forskellige plug-and-play-løsninger, hvor du kan vælge den situation som passer bedst til dig.

  • Standard 

Du har selv udstyret med, men lejer vores professionelle videostudie.

  • Extended

Du får både kamera og mikrofon udleveret, samt vores professionelle videostudie.

  • Assistant

Du lejer vores udstyr og videostudie, og hertil assisterer vi dig gennem shootet. 

Tjek priserne for vores forskellige plug-and-play-pakker her

Kunne du selv tænke dig at blive en haj til video eller fotografering, og dermed spare penge i længden? Hvis ja, så tilbyder vi et video/fotograferings kursus, hvor du kan blive meget klogere på hele processen. 

Vi tilbyder meget mere end blot et videostudie

Selvom vi har et fantastisk videostudie, så tilbyder vi et podcastrum til virksomheder såvel til privatpersoner. Vi sørger for rammerne, så du kan fokusere på indholdet. 

Vi tilbyder 2 forskellige løsninger:

  • Standard

Her får du udleveret en mikrofon samt adgang til podcastrummet.

  • Extended

Her får du udleveret med en mikrofon mere, samt adgang til rummet, hvorpå du kan invitere ‘’gæster’’ med i din podcast. 

Vil du vide mere om priserne, kan du klikke her

Green screen videostudie

Ønsker du en bestemt baggrund bag dine videoer, har vi et såkaldt green screen, også kaldet en grøn væg. Denne famøse grønne væg gør, at man efter videooptagelserne, kan redigere den grønne væg om til en ønsket baggrund. 

Måske ønsker du, at det skal ligne at dit interview er foregået foran Eiffeltårnet i Paris… Eller måske ønsker du en helt særlig naturbaggrund bag dine produktbilleder? 

Alt dette hjælper et green screen med. 

Klik her for at lære mere om green screen studie

Tid til booking?

Er du kommet frem til, at du gerne vil have booket et videostudie hos os, så er der ingen tid at spilde. Du kan nemt og enkelt foretage din booking af videostudie her eller booking af podcastrum her

Har du brug for en specialløsning, eller skal vi lave videoen med dig, kan du kontakte os her