Ring eller skriv

Studerende? Ring eller mail os, hvis du ønsker gratis bookning eller 30% rabat på øvrige dage

Har du en god idé, samarbejdsønske eller blot et spørgsmål? Du kan altid kontakte os uforpligtende. Sammen gør vi det nemmere at være kreativ i Kolding

Book studie

Find en tid i kalenderen, vælg hvor lang tid du ønsker samt type pakke, og så har du faktisk booket studiet. Faktura bliver sendt til din email. Se evt. priser her.

Podcastrum: Book nu

Find en tid i kalenderen, vælg hvor lang tid du ønsker samt type pakke, og så har du faktisk booket podcastrummet. Faktura bliver sendt til din email. Se evt. priser her.

Hvorfor lave et videostudie og podcastrum?

Vores mission er at skabe en fællesskabsfølelse og ikke mindst hjælpe Kolding med kreativ frihed. Vi har selv stået i den situation at skulle opsætte, tage ned og konstant være bange for støj, hver gang man optog video eller lyd: Noget vi ikke ønsker andre skal gå igennem.

– Gutterne bag Kolding Video Studie

MEET THE TEAM BEHIND FLAMINGO STUDIO

Vi prøver altid at gøre det rigtige, og tag valg som kommer verden til gode. Derfor har det været helt naturligt at leje vores faciliteter ud, så flere kan deles om vores udstyr. På den måde minimerer vi, hvor mange der skal ud og købe nyt udstyr selv. Herunder kan du møde os. Vi ser frem til at møde dig.

Benjamin Eg art director

Benjamin Bosman Eg

Content er for mig efterhånden alt. Data og tal er vigtige, men uden det rette indhold kommer du ikke langt. Derfor er jeg ret stolt af det her fællesskab, hvor vi prøver at hjælpe Koldings kreative. Om mig kort så driver jeg TRIBE Media ved siden af, hvor vi laver grøn Marketing.

Patryk Maciag Videograf

Patryk Maciag

Video er for at sige det lige ud, det primære jeg tænker på dagligt. Hvordan jeg bliver bedre teknisk i forhold til udstyr, men også den rette historie og redigering efterfølgende. Til dagligt har jeg min lille videobiks Maciag ved siden af Kolding Video Studie, hvor jeg optager en masse videoer i DK.

Rasmus Pedersen videograf

Rasmus Pedersen

Til dagligt fokuserer jeg primært på redigering af video, men for mig bliver videoerne bedre, når jeg også ved, hvordan man filmer. Derfor optager jeg ofte i studiet. Gerne på en greenscreen, så jeg kan lade kreativiteten få frit løb. Ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.